Obsah: 100 ml

Odtien: DENIM - džinsová

Popis:

Farby na vlasy COLORTRIBE K PRIAMEMU POUŽITIU BEZ PEROXIDU. Sú čistou energiou a vitalitou, schopnou zmeniť svet farbenia: jedinečná farba s maximálnou koncentráciou pigmentov pre vytváranie dlhotrvajúcich intenzívnych efektov. Nová profesionálna línia farieb BBcos inšpirovaná modernými trendami si získava Vaších zákazníkov.

3 spôsoby použitia:

1. Využíva maximálnu intenzitu farieb a predlžuje ich účinok.

Použitie: Pri aplikácii farby na zosvetlené, odfarbené vlasy nechajte pôsobiť na vlasoch po dobu 15-20 minút. Dôkladne opláchnite, na mokré vlasy naneste balzám po farbení pH Balancer, ktorý dôkladne vymyte po 5-10 minutách pôsobenia. Budete ohromení intenzitou výslednej farby!

2. Zosilovač

Obohatí ktorýkoľvek odtieň farby a dodá maximálnu brilianciu, intenzitu farby a predĺži dobu zachovania farby.

Použitie: Po aplikovaní farby na predom nafarbené vlasy farbou s Inovation Evo alebo Keratin Color nechajte pôsobiť podľa potreby 5-20 minút a dôkladne opláchnite. Vlasy sú po použití vitálne a podtrhujú požadovaný trend.

3. Pastelové odtiene

S Colortribe zjemníte akékoľvek pastelové tóny do požadovanej intenzity. Mixovaním rôznych farieb s neutrálnou farbou Colortribe „O“ vytvoríte najrôznejšie odtiene podľa vlastnej fantázie.

Použitie: Po nanesení farby na predtým odfarbené vlasy nechajte pôsobiť 5-20 minút. Dôkladne opláchnite. Na mokré vlasy naneste balzám pH Balancer, nechajte pôsobiť 5-10 minút a dôkladne vymyte.

Upozornenie

  • Farby Colortribe neprekrývajú šedivé vlasy

  • Farby Colortribe sa používajú bez peroxidu

  • Zmiešanie farby Colortribe s oxidačnou farbou alebo prípravkami na melír môže ovplyvniť konečný výsledok farbenia

11 ďalších produktov v rovnakej kategórii: