Obsah: 100 ml

Odtien: 6/53 DARK MAHOGANY GOLDEN BLOND (zlato mahagónová tmavá blond)

Popis:

BBCOS vyvinul krémovú farbu na vlasy s obsahom hydrolyzovaného keratínu a úplne bez amoniaku. Tým, že farba neobsahuje žiadny čpavok, môže hydrolyzovaný keratin naplno pôsobiť svojimi hydratačnými, vyživujúcimi, zjemňujúcimi a vyhladzujúcimi účinkami a navyše sa ľahko začlení do vlasovej pokožky a vlasov už v priebehu samotného farbenia, a tým umožní prirodzenú obnovu keratínového proteínu vo vlasovej pokožke a vlasoch. Hydrolyzovaný keratín tiež znižuje statickú elektrinu odstránením povrchového elektrického náboja z vlasov.

Permanentná farba KeratinCOLOR na základe keratínu s nulovým obsahom amoniaku v sebe cielene kombinuje jemnosť farby s bunkovým keratínom, ktorý je základným stavebným prvkom vlasov i pokožky a zároveň maximálnu kryvosť vďaka najkvalitnejšiemu spracovaniu farby.Samozrejmosťou farby KeratinCOLOR je perfektné krytie aj šedivých vlasov a navyše sa nevymýva. Už po prvom farbení touto šetrnou farbou sú výsledkom hebké, pevné a zdravé vlasy plné jasného lesku.

Použitie:

Farbiacu zmes získame zmiešaním bez amoniakovej farby keratinCOLOR s krémovým peroxidom . Ku korienkom farbu nanášame - vtláčame - pomocou štetca, necháme pôsobiť, potom dofarbíme do dĺžok a končekov vlasov a farbu starostlivo do vlasov vmasírujeme. V priebehu farbiaceho procesu masáž minimálne ešte raz zopakujeme . Po uplynutí doby pôsobenia farbiacu zmes vymyjeme pod miernym prúdom teplej vody. Po farbení použite rad POST COLOR. Zmiešaním keratínovej farby KeratinCOLOR s krémovou oxidačnou emulziou EMULSION CREAM KERATIN získame zmes pre farbenie tón v tóne (čiastočne permanentný) na obnovenie Vašej farby.

Pomer miešania: 1 : 1,5

Príklad: pre získanie 250 ml farbiacej zmesi zmiešajte 100 ml farby a 150 ml peroxidu
Doba pôsobenia: 35 - 40 minút
Predĺžením doby pôsobenia sa nič nezmení , iba odlesky budú príliš intenzívne .

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: