Univerzálny prací prášok na všetky druhy bielizne s príjemnou vôňou. Spoľahlivo odstráni už pri nízkych teplotách nečistoty ako sú napr. škvrny od krvi, vajec, nápojov a jedál. S funkciou Anti Calc chráni práčku pred koróziou a vodným kameňom.

ZAFÍR je univerzálny enzymatický prací prostriedok so zníženým obsahom fosfátov na pranie všetkých druhov bielizne pri teplotách 30 - 90°C. ZAFÍR je určený pre všetky typy práčok aj na ručné pranie. Vďaka obsahu bio-aktívnej prísady je ZAFÍR účinný v širokom rozsahu teplôt a spoľahlivo odstraňuje pri teplotách 40 - 60 ° C nečistoty bielkovinovej povahy, ako sú napr. škvrny od krvi, vajec, potu a iných nápojov a jedál.

Dávkovanie: Na ručné pranie a vírivé práčky dávkujte 5 - 8g/l vody v závislosti od jej tvrdosti a intenzity znečistenia bielizne. Do automatických práčok dávkujte do bubna podľa tabuľky:

TVRDOST VODY (N) 4 kg BEŽNE ZNEČISTENÉHO BIELIZNE (iba hlavné pranie)
0 - 7 (mekká) 100g
7 - 14 (stredne tvrdá) 125g
14 - 21 (tvrdá) 150g
21 a více (velmi tvrdá) 170g


Balenie: 1,5 kg (až 15 dávok)

Zloženie:

plnidlo ≥ 30 %, uhličitan sodný, dikřemičitan sodný < 5 %, anionaktivní povrchově aktivní látky, neionogenni povrchově aktivní látky, sodné mýdlo, metakřemičitan, bentonit < 5 %, kyselina citronová, fosforečnan, enzym, parfém, limonene, hexyl cinnamaldehyde

Mohlo by vás zaujať aj

2 ďalších produktov v rovnakej kategórii: