Farebný sprej na vlasy s pastelovým efektom. Dodáva vlasom ľadový vzhľad. Ľahko sa vymýva šampónom. Používa sa na suché vlasy. Vydrží až do ďalšieho umývania.


Použitie:

Používajte iba podľa pokynov. Skladujte a používajte pri izbovej teplote. Dobre pretrepte. Držte nádobku vo zvislej/vzpriamenej polohe, striekajte v malých dávkach zo vzdialenosti 20 cm, vyhýbajte se tvári a očiam. Chráňte odev a okolité materiály pred postrekom. Nepoužívajte na bielené, farbené alebo trvalené vlasy. Nepoužívajte na poškodenú, alebo citlivú pokožku hlavy. Nie je vhodný pre deti s jemnými, alebo blond vlasmi. Vyskúšajte najprv na malej oblasti. V prípade zasiahnutia očí, umyte veľkým množstvom vody. Pokiaľ podráždenie pretrváva, vyhľadajte lekársku pomoc. Nebezpečie, extrémne horľavý. Udržujte mimo dosah detí. Udržujte mimo dosah otvoreného ohňa a ďalších zdrojov vznietenia. Neprepichujte.

Obsah: 125 ml

Zloženie:

BUTANE, ALCOHOL DENAT., ISOBUTANE, PROPANE, STEARALKONIUM HECTORITE, VINYL CAPROLACTAM/VP/DIMETHYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, LAURYL PYTROLIDONE, MICA, AQUA, PARFUM, LINALOOL, CI 77510, CI 77891

Pôvod Veľká Británia.

Mohlo by vás zaujať aj

6 ďalších produktov v rovnakej kategórii: