• -15,00 €
    Fén na vlasy GAMA IQ PERFECT HAIR DRYER - ROSE GOLD
    Fén na vlasy GAMA IQ PERFECT HAIR DRYER - ROSE GOLD

Fén Gama IQ je vďaka perfektnému mixu jeho vlastností najinteligentnejší fén na súčasnom trhu. Sušič vlasov Gama IQ s inovatívnym vzhľadom a úplne novým dizajnom, mimoriadne ovládateľný, ktorý zaručuje maximálne pohodlie. Jeho kompaktné rozmery sú oproti súčasným vysoušečům vlasov polovičné a uľahčujú styling. Zároveň sa tým zmenšuje priestor potrebný pre jeho uloženie alebo pri nosení so sebou.

Farba ružovo zlatá je elegantný detail výkonného prístroja IQ má všetko, čo kaderníčka vždy chcela:
- ľahkosť, len o niečo viac ako 200 gramov pre prácu s minimálnym úsilím
- výkon, nastaviteľný vďaka 3 dostupným rýchlostiam a predovšetkým vďaka motoru s rýchlosťou 110 000 otáčok za minútu, 7-krát výkonnejší než konvenčné sušiče vlasov
- 5 teplôt nastaviteľných pomocou digitálneho rozhrania; technológie Oxy Active, pre lesklé a elastické vlasy a hĺbkové čistenie pokožky hlavy vďaka emisii aktívneho kyslíka s antibakteriálnymi funkciami.

A to všetko v pouhých 19 centimetroch dĺžky fénu. Prvý absolútna inovácia, pamäťová funkcia, systém ukladania do pamäte rýchlosti a teploty, ktorý vyvoláva zvolené nastavenia medzi 18 možnými konfiguráciami, ľahko použiteľný pomocou LED displeja. Navyše vďaka kombinácii týchto LED indikátorov je možné zistiť, či má fén technický problém. V skutočnosti je IQ vybavený systémom automatickej diagnostiky, ktorý vám umožňuje rozpoznávať a hlásiť chyby. Napríklad, ak prvých 5 LED diód prerušovane bliká a LED 6 nesvieti, znamená to, že motor je blokovaný. Bude teda veľmi jednoduché rýchlo vyriešiť problém.

Efekt Venturi, charakteristický pre tento sušič vlasov, zaisťuje vďaka špeciálne navrhnuté tryske multiplikáciu vzduchu dodávaného motorom. Tým sa rozptyľuje ďalší prúd vzduchu, bez toho aby sa spotrebovávala ďalšej energie.
Inovatívny senzor udržuje teplotu konštantnú a zabraňuje prehriatiu, chráni vlasy aj fén pred nadmerným teplom.

IQ je vybavený difúzorom a 2 tryskami pre rôzne možnosti stylingu.


 

Náš tip:

Pri nákupe fénu GAMA IQ máte dopravu ZADARMO!

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: