1.Kondicionér na vlasy 

2.Ochrana pokožky a vlasov 

3.Potláča vôňu amoniaku 

Color Service Potion 3 IN 1 je revolučný ochranný a ošetrujúci krém, ktorý v kombinácii s farbiacou alebo zosvetľovaciou zmesou má trojaký účinok na pokožku hlavy i na vlasy. Obsahuje vzácne zložky, ako je kokosový olej, panthenol, želatína, extrakt z aloe vera a granátového jablka, ktoré chránia pokožku pred podráždením a začervenaním, potláča vôňu amoniaku pri miešaní a nanášaní farby, a zároveň chráni pokožku a aj vlasy.

Tento prípravok s trojitým účinkom prináša úžasný efekt. Chráni pokožku a vlasy, bez toho aby ovplyvnil výsledok farbenia alebo zosvetlenia, vlasy sú zdravé a vitálne. 

Použitie:

Zmiešajte s farbou alebo melírom v pomere 6: 1 (50 g farby + 75 ml oxidu = 125 g zmesi. Celkové množstvo zmesi vydelíme 6 a získame množstvo krému Potion cca 20 g, ktoré pridáme do zmesi.) Pokračujte v bežnej aplikácii farby alebo melíru .

Obsah: 400 ml

Zloženie:

AQUA (WATER, EAU), CETEARYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GLYCERIN, CETRIMONIUM CHLORIDE, MALTODEXTRIN, PANTHENOL, POLYAMINO SUGAR CONDENSATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BISABOLOL, NIACINAMIDE PUNICA GRANATUM EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER / LEAF / STEM EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGNANCE). <NG70251>

Mohlo by vás zaujať aj

8 ďalších produktov v rovnakej kategórii: