Popis:

Keramické kadernícke nožnice geniálnym prielomom a svetovým hitom. Napriek tomu mnohí budú naďalej s obľubou nakupovať lacnejšie klasické nožnice, sme presvedčení, že keramické nožnice so svojimi unikátnymi vlastnosťami majú hneď niekoľko zvláštností, ktorými si celkom iste získajú mnoho tých najnáročnejších zákazníkov. Základom je vysoko kvalitný materiál, ktorý svojou netradične nízkou hmotnosťou a precíznym technickým prevedením ponúka podstatne väčšiu tvrdosť ako bežné oceľové nožnice. Vďaka tomu je keramickej ostrie nožníc takmer nezničiteľné, ale aj veľmi presné a ostré. Keramické nožnice však neskrývajú svoju genialitu iba v materiáli, ale predovšetkým v praktickom využití. K dispozícii máme aj efilačné keramické nožnice!

zachovávajú si dokonalé ostrie po mnoho rokov

prešli náročnými testami kvality - viac ako 1 000 000 strihov

vyrobené z tých najušľachtilejších materiálov

Čepeľ je vyrobená z oxidu zirkónia - meteriálu, ktorý sa zrodil v kozmickom priemysle. Svojou tvrdosťou sa blíži diamantu, je chemicky inertné (interné) a neopotrebováva sa. Čepeľ je prekvapivo ľahká, zostáva po mnoho rokov ostrá a nelepivý povrch. Keramické ostrie sa navyše ľahko čistí.

Keramické nožnice pri strihaní zachovávajú kvalitu a vitalitu vlasov ako pri elektrických nožníc. Nedochádza k poškodeniu štruktúry vlasov a následnému štiepeniu ich končekov. Strihy keramickými nožnicami sú dokonalé a presné v každom smere, určite si aj Vás svojimi výnimočnými vlastnosťami získajú.

Náš tip:

Pri nákupe nožnic Samurai máte dopravu ZDARMA.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: