Lamerálny tekutý balzam na vlasy. Jeho uhladzujúci, lesk dodávajúci a hydratačné vlastnosti obohacujú extrakt skutočnej krásy všetkých typov vlasov.Revival 14 v 1 nie je iba obyčajný kondicionér, ale prvý lamerálny tekutý balzam od BBcos, ktorý hydratuje a chráni mastné, krepaté a poškodené vlasy.

Jeho lamerálna technológia pôsobí okamžite tak, že aktivuje vodu prítomnú vo vlasoch. Zloženie bohaté na vodu priťahujúce účinné látky, jemne obaľuje vlasové vlákno ochranným filmom, ktorý uvoľňuje dôležité účinné ošetrujúce látky, určené na vyrovnanie nerovnosti.Jeho účinkom vlasy budú lesklé, hladké a jemné ako hodváb. Získajú späť svoj prirodzený lesk a ochranu ich absolútnej ľahkosti.

Použitie:

Aplikujte balzam na celú dĺžku vlasu. Starostlivo masírujte po dobu 5 sekúnd a prečešte. Dôkladne opláchnite vodou. Ak je to nutné, aplikujte ešte tradičný kondicionér.

Obsah: 250 ml

INGREDIENCE:

Propylene glycol, Alcohol denat, Aqua (Water), Cetrimonium chloride, Panthenol, Hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, Tocopherol, Dicaprylyl carbonate, Isopropyl alcohol, Myristyl alcohol, Parfum (Fragrance).

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: