Obsah: šampón 250 ml + tonikum 100 ml + lotion 100 ml

Popis:

Sada starostlivosti pre mužov BBcos Green Care Essence for MAN.

Sada obsahuje:

Reinforcing & Purifying Shampoo 250 ml - posilňujúci a čistiaci šampón pre mužov


Popis:
Posilňujúci a čistiaci šampón obsahuje kyselinu sulfónovú taurín, ktorá stimuluje obnovu rastovej fázy vlasovej cibuľky a reštrukturalizuje vonkajšie bunky vlasovej pokožky. Kmeňové bunky rastlinného pôvodu majú regeneračný účinok na bunky vlasových cibuliek a zinok pyrithone odstraňuje a redukuje lupiny.


Použitie:
Primerané množstvo aplikujte na vlasovú pokožku a starostlivo vmasírujte. Dôkladne opláchnite.


Reinforcing and Purifying Lotion 100 ml - posilňujúci a čistiace lotion pre mužov


Popis:
Posilňujúce a čistiace lotion obsahuje kyselinu sulfónovú taurín, ktorá stimuluje obnovu rastovej fázy vlasovej cibuľky a reštrukturalizuje vonkajšie bunky vlasovej pokožky. Kmeňové bunky rastlinného pôvodu majú regeneračný účinok na bunky vlasových cibuliek.


Použitie:
Po umytí hlavy šampónom reinforcing & Purifying aplikujte primerané množstvo lotionu rovnomerne na vlasovú pokožku. Dôkladne vmasírujte a neoplachujte.


Refreshing Scalp Tonic 100 ml - osviežujúce tonikum na pokožku hlavy


Popis:
Osviežujúci tonikum na pokožku hlavy s obsahom hydrolyzovaného keratínu spevňuje keratínové štruktúru u oslabených vlasov a dodáva im objem a vitalitu.


Použitie:
Po umytí hlavy šampónom reinforcing & Purifying SHAMPOO aplikujte primerané množstvo prípravku rovnomerne na vlasovú pokožku. Dôkladne vmasírujte a neoplachujte.

Mohlo by vás zaujať aj

12 ďalších produktov v rovnakej kategórii: