Obsah: 500 ml

Popis:

Vysoko účinný modrý bezprašný melír s extrémnou ochranou a hydratáciou. Dokonalý kompromis medzi zosvetlením a ochranou vlasových vlákien. Melírovací prášok zosvetlí vlasy až o 9 stupňov, zatiaľ čo polyamidový cukor vytvára im ochranu. Aj po zosvetlení až o 9 stupňov, vlasy zostávajú mäkké, lesklé a vyživené.

Použitie: Zmiešajte v pomere 1: 2 v plastovej miske melírovací prášok / 30 g / a krémový oxidant 10, 20, 30 alebo 40 V / 60 g /. Zmes aplikujte pomocou štetca na partie vlasov, ktoré potrebujete zosvetliť. Doba pôsobenia závisí na požadovanej úrovni zosvetlenia, doba pôsobenia je len orientačná a priebeh zosvetlenia je nutné kontrolovať:

- Pri bežnom zosvetlení 10 - 15 minút

- Pri silnom zosvetlení a melírovaní prameňov 15 - 30 minút.

 

Upozornenie:

Zabráňte kontaktu s očami, v prípade kontaktu okamžite opláchnite a vyhľadajte odbornú lekársku pomoc. Nevdychujte. Použite vhodné rukavice. Uchovávajte mimo dosahu detí. Iba pre externé a profesionálne použitie.

 

Zložky a ich funkcie:

Špeciálny vzorec obsahuje polyamidový cukor, zmes oligosacharidov (cukrovú zložku komplexu), ktoré tvoria štruktúru podobnú mriežke, ktorá zachytáva a zadržiava vodu, ktorá sa bežne vyskytuje vo vlasoch a zabraňuje ich vysychaniu. Aminokyseliny majú výživný účinok, ktorý zamedzuje strate elasticity, ktorá môže nastať počas zosvetlenia a chráni keratínovú štruktúru vlasov. Polyaminový cukor pôsobí v súčinnosti s rastlinným olejom, ktorý chráni pokožku pred agresívnymi činidlami počas procesu zosvetlenia, zaisťuje vždy perfektné zosvetlenie a chráni prirodzenú štruktúru vlasov. Výsledkom je odstránený pigment z vlasov, ktoré sú aj po zosvetlení lesklé, mäkké a regenerované.

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: