Šampón na mastné vlasy s výťažky z citrónu, rozmarínu, levandule a mäty vo vyváženej kombinácii s propolisom sú aktívnymi zložkami šampónu a poskytujú špeciálnu starostlivosť mastným vlasom a vlasovej pokožke. Šampón jemne a dôkladne čistí vlasy aj vlasovú pokožku a pohlcuje prebytočný kožný maz. Vlasom poskytuje mäkkosť a hebkosť.

Použitie:

Šampón aplikujte na mokré vlasy, vmasírujte ho do vlasov aj vlasovej pokožky a nechajte niekoľko minút pôsobiť. Potom vlasy opláchnite a postup zopakujte ešte raz. Znovu dôkladne vymyte a pokračujte v ďalšej úprave vlasov.

Obsah: 1000 ml

Zloženie:

Aqua [Water], Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Sodium PCA, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract, Citric acid, Menthol, Panthenol, Citrus limon peel extract [Citrus medica limonum (Lemon) peel extract], Lavandula angustifolia (Lavender) flower extract, Salvia officinalis (Sage) leaf extract, Zinc lactate, Propolis extract, Glycol distearate, PEG/PPG-14/4 dimethicone, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum [Fragrance], PEG-40 hydrogenated castor oil, Methylchloroisothiazolinone, Cocamide MEA, Methylisothiazolinone, Tetrasodium EDTA, Propylene glycol.

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: