Šampón s rastlinnými kmeňovými bunkami je extra šetrný k vlasovej pokožke. Hydratuje vlasy do hĺbky a obohacuje ich štruktúru o povrchovo aktívne látky na báze prírodných aminokyselín.

Aktívne látky:

Kokosylglutamátdisodný – veľmi jemná povrchovo aktívna látka, ktorá je prirodzene zlúčiteľná aj s pokožkou, aj s vlasovými vláknami. Podporuje stálosť kozmetickej farby.

LauroylIysine – zložka so zvláčňujúcimi vlastnosťami. Má extrémne hydratačný účinok, bez zaťaženia vlasov. Pomáha rozčesávaniu a eliminuje statickú elektrinu. Dodáva vlasom hebkosť a jemnosť.

Betain – výťažok z cukrovej repy. Chráni bunky pred okolitými vplyvmi a zabraňuje ich dehydratácii.

Drevené uhlie z bambusu – detoxikuje a reguluje kožný maz.

Použitie:

Šampón naneste na mokré vlasy a jemne masírujte, následne opláchnite. V prípade potreby proces opakujte. 

Tip: jemné zloženie je vhodné pre každodenné použitie. Účinok podporíte kombináciou šampónu s ďalšími produktami rady Meristema.

Obsah: 500 ml

Zloženie:

Aqua [Water], Disodium cocoyl glutamate Coco-glucoside, Decyl glucoside, Betaine, Butylene glycol Propanediol, Sodium cocoyl alaninate. Lauroyl lysine, Glyceryl caprylate/caprate, Quaternium-87. Crithmum maritimum extract, Charcoal powder, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Menthol, Xanthan gum Citric acid, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Sodium hydroxide, Phenoxyethano Parfum [Fragrancel. Tetrasodium EDTA.

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: