Pink Mud je najhorúcejšia novinka Compagnia del Colore. Ide o produkt s viacerými účinkami, ktoré spĺńaju potrebu ošetriť vlasy, ľahko a rýchlo na profesionálnej úrovni. Je určený do kaderníckych salónov aj na domácu starostlivosť. Pink Mud je čistiaci prípravok 3 v 1 s obsahom rastlinných zrniečok. Pôsobí ako prirodzený peeling, odstraňuje nečistoty z pokožky hlavy a vlasov, pomáha pri špecifických ošetreniach po vysúšaní vlasov alebo pre odstránenie problémov s lupinami či seborei /zvýšená funkcia mazových žliaz/. Môže sa použiť ako ľahký peeling na celé telo. Má intenzívne regeneračné účinky. Osviežuje unavené vlasy a zabraňuje podráždeniu pokožky hlavy. Matným vlasom dáva vitalitu a lesk. Lupiny viditelne miznú, kožný maz sa reabsorbuje a odstraňuje, pokožka hlavy je zdravšia a pevnejšia. Staroslivosť o vaše vlasy nebola nikdy tak jednoduchá, rýchla a zábavná.

Použitie:

25–30 gramov prípravku aplikujte do mokrých vlasov. Naneste na pokožku hlavy a pomocou kefy rozčešte po dĺžke. Masírujte 2–3 minúty. Staroslivo vymyte teplou vodou a pokračujte v tvorbe požadovaného účesu.

Obsah: 250 ml

Zloženie:

AQUA (WATER), KAOLIN, CETEARYL ALCOHOL, PEG-7 GLYCEDRYL COCOATE, GLYCERIN MALTODEXTRIN, COCOS NUCIFERA (COCONUT)OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SHELL POWDER, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SHELL POWDER, CERA ALBA (BEESWAX), CETRIMONIUM CHLORIDE, PIROCTONE OLAMINE, TOCOPHEROL, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE, DIMETHICONE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PENOXYETHANOL, CI 16185 (ACID RED 27), PARFUM (FRAGNANCE).

VIDEO K PINK MUD!

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: