Vlasový botox slúži k získaniu okamžitej reštrukturalizácie vlasov. Vzácne zloženie produktu YAO-TECH je zmiešané s molekulami Granrepair PowerBond do elixíru, ktorý dodáva vlasom nekonečnú pohodu. Spolu s technikou aplikácie „prameň-vedľa-prameňa“ uľahčuje prenikanie aktivnych látok do vlasovej štruktúry a ku korienkom vlasov a tým intenzívne ošetruje vlas.

Aplikácia: nanášajte filler na jednotlivé pramene potom, ako boli vlasy umyté a z ľahka osušené uterákom. Jemne vmasírujte a každý prameň prečešte hrebeňom. Nechajte pôsobiť 15 až 20 minút, je dobré vlasy zahriať nasadením čapice. Neoplachujte. Potom pokračujte v kúre aplikáciou Plumping kondicionérom na celú dĺžku i na končeky vlasov. Nechajte pôsobiť niekoľko minút a potom opatrne opláchnite.

Obsah: 50 ML

Hlavné zložky:

Kyselina hyaluronová

Jej revitalizačné účinky a regeneračné vlastnosti z nej robia veľmi dobrého spojenca pri starostlivosti o vlasy. Poskytuje vlasom okamžitý pocit pohody a jemne preniká do srdce vlasového vlákna, odburáva voľné radikály. Chráni vlasovú pokožku pred vysušením a obnovuje pružnosť vlasového vlákna. Spoločne s kolagénom má kyselina hyalurónová blahodarne účinky na štruktúru vlasov.

Morský kolagén

Je známy hlavne pre svoje antioxidačné vlastnosti. Jeho molekuly hlboko hydratujú vlasovú pokožku a zároveň regenerujú kmeňové bunky vlasových korienkov, posilňujú a chránia slabé a jemné vlasy. Prítomnosť kolagénu vo všetkých prípravkoch regeneračnej – „botoxovej“ kúry YAO-Tech pomáha zabrániť dehydratáciu vlasov, posilňuje vlasové vlákna, obnovuje silu vlasov.

EMPHASIS YAO-TECH ozdravná kúra je však omnoho viac, než iba vlasové ošetrenie. Je to celá línia inšpirovaná prírodou, ktorá rozvíja koncepty prirodzenosti a pohody vďaka svojej inovatívnej technológii. Ryžová voda, morský kolagén a kyselina hyalurónová sú harmonicky namiešané v koncentráte vitality a energie, dodávajú život a vysoké percento prirodzenosti.

Yao-tech je rituál krásy, ktorý vznikol z túžby človeka zladiť dohromady všetko krásne a dobré tak, že krása nie je iba estetický zážitok, ale je to i celkový stav ľudskej mysle.

Načúvaj svoju dušu

Miluj seba samého

Staraj sa o seba

Táto produktová rada je z viac než z 90 % založená na prírodných ingredienciách.

Jednoduché ošetrenie – nekonečný pocit pohody

Emphasis Yao-Tech je ideálnym rituálom krásy pre všetky typy vlasov. Táto „botoxová“ kúra sa skladá zo štyroch príjemných krokov, ktoré pokiaľ sa provedú dôsledne a v správnom poradí, dovolí nám využíť všetky výhody a akúkoľvek pohodu obsiahnutú v jedinečnej inovatívnej Yao-Tech formuli.

YAO-TECH EFFECT ozdravná kúra – vlasový botox obsahuje 4 výrobky

Zloženie:

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, BIS-PCS DIMETHICONE, MYRISTYL ALCOHOL, CITRIC ACID, DIDECYLDIMONIUM CHLORIDE, SODIUM HYALURONATE, GLYCERIN, HYDROLYZED COLLAGEN, XANTHAN GUM, POLYQUATERNIUM-80, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM PEG-12 DIMETHICONE SULFOSUCCINATE, METHYLPROPANEDIOL, HEXYL CINNAMAL, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGNANCE), HYDROXYETHYLCELLULOSE, LINALOOL, LACTIC ACID, AMINOMETHYL PROPANOL.

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: