Revolučná profesionálna parná žehlička na vlasy s voliteľnou funkciou chladné pary, ktorá dodáva vlasom extra hydratáciu a má za následok lesklé a zdravé vlasy. Chráni tiež vlasy pred teplom, a preto zabraňuje ich lámaniu. Napájecí kábel, otočný o 360o uľahčuje vyrovnávanie vlasov a zabraňuje zaplietaniu káblov. Parná žehlička sa vypne automaticky po 60 minútach nečinnosti.

Ako funguje?

Ultrazvuková technológia premieňa vodu na chladnú paru, ktorá vytvára lesk vlasov. Chladná para je distribuovaná centrálne po doštičkách, takže znižuje teplo doštičiek, a tým zanecháva zdravé a hydratované vlasy. Funkciu chladné pary možno spínačom ON / OFF zapnúť alebo vypnúť, takže môžete žehliť aj bez pary. S 5 nastaveniami rozdielnych teplôt (150, 170, 190, 210 a 230oC) môžete zvoliť správnu teplotu prispôsobenú typu vlasov. Žehlička ľahko kĺže po vlasoch a dodáva jimjemnost a pozoruhodný lesk.

Plávajúce doštičky potiahnuté keramikou a turmalín majú rozmer 30 x 110 mm. Vodné nádržkám objeme 7 ml. V balení tiež čistiaca kefka.

Náš tip:

Pri nákupe parný žehličky Ultron Mystic Cool máte dopravu ZADARMO!

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: