Odtieň: 5/2 violet light brown (fialová svetlo hnedá)

Obsah tuby: 100 ml

EARTHIA FARBA NATHUE COMPLEX je permanentná, čisto vegánska farba na vlasy. Dokonalá alchýmia medzi technológiou a prírodou, ktorá sa zameriava na starostlivosť o vlasy a krásu, aby spĺňala potreby dnešnej doby. Laboratórium LAB37 vyvinulo univerzálnu farbu na vlasy pre spoločnosť BBCOS: skutočný systém, ktorý umožňuje každému kozmetickému salónu čelit každodenným výzvam. Vysoká prirodzenosť umožňuje vyjadriť svoju vlastnú identitu.

Chromatické odtiene Zeme inšpirujúce farebnou paletou Earthia = prvok, ktorý predstavuje život, aby zdôraznil vlasy. Desať tónových výšok prírodnej rady, formulované so studenou farebnou chuťou: chromatická škála ktorá ponúka možnosť výberu v rôznych sektoroch kruhu. Od triezvosti najchladnejších tónov až po živosť najteplejších odtieňov: 81 odtieňov a rada palet uspokojí farebné požiadavky každej ženy.

Farby na vlasy EARTHIA COLOR prinášajú revolúciu  vo farbení v kaderníckych salónoch: stávajú sa skutočným ošetrením, vôňou a sú príjemné, blahodárne pre vlasové vlákna, ktoré menia klientov vzhľad.

Vegánske farby Earthia Color sa skladajú zo štyroch účinných látok: konope, ryža, mikroriasa chlorella Vulgaris a lupiny bielej.

Hlavné zložky farieb EARTHIA:

Fytokeratín z konope a ryže posilňuje lámavé vlasy a vyživujú pokožku. Konope je kľúčovým prvkom pre posilňujúcu kúru. Vyživuje vlasy a dodáva im nové svetlo a hebkosť. Ryža je aktívnou zložkou a je bohatá na minerály, vitamíny a antioxidanty: chráni vlasy pred poškodením a poškozením spôsobeným vonkajšími vplyvmi a urýchľuje rast. Proces fermentácie zlepšuje účinnosť účinných látok tým, že exponenciálne zvyšuje ich pôsobenie na vlasy.

Mikroriasa Chlorella Vulgaris je zelená sladkovodná riasa s regeneračnými schopnosťami. Je bohatá na sacharidové biekoviny, pigmenty, vitamíny a ďalšie prírodné látky a minerály. Ich hlavným účinkom je hĺbková výživa vlasu, ktorá im dodáva novú energiu a lesk.

Lupina biela podporuje rast zdravých a silných vlasov. Zlepšuje mikrocirkuláciu a ponúka úľavu vlasovej pokožke. Urýchľuje rast vlasov a spomaľuje ich vypadávanie.

Symbióza účinných látok sa získava vďaka enzymatickej technológii bioskvapalnením: proteíny sú hydrolyzované a pripravené k prieniku do pokožky, čím sú vlasy posilnené.

Pozitáva farieb EARTHIA:

- znížené riziko podráždenia a alergií

- vegánska receptúra bez stopy po zložkách živočišného pôvodu

- bez amoniaku

- bez PPD

- bez resorcinolu

- dermatologicky testované

- testované na nikel

- vyrobené v Taliansku

- externé balenie z recyklovaného papiera

- netestované na zvieratách

 

Použitie:

Farby ERTHIA + OXIGEN CREAM

MIEŠANIE

DRUH OXIDU

DOBA POSOBENIA (MIN.)

VÝSLEDEK

1:1,5

10 VOL (3%)

25

0,5 - 1 TÓN ZESVĚTLENÍ

TÓN V TÓNU

TMAVŠÍ TÓN

1:1,5

20 VOL (6%)

35

1 - 2 TÓNY ZESVĚTLENÍ

KRYTÍ ŠEDIN

1:1,5

30 VOL (9%)

45

2 - 3 TÓNY ZESVĚTLENÍ

KRYTÍ ŠEDIN

1:1,5

40 VOL (12%)

50

3 - 4 TÓNY ZESVĚTLENÍ

KRYTÍ ŠEDIN

1:2

40 VOL (12%)

55

4 TÓNY ZESVĚTLENÍ

(SUPERBLOND ODSTÍNY)

 

Systém tónovania:

Znižuje alkalitu farbiaceho krému. Premieňa stálu farbu na polo-permanentnú. Na konci farvenia je pH úplne vyvážené a vlasy zostávajú v rovnováhe, zdravšie, lepšie ovládateľné a lesklejšie.

Pomer miešania s vyvíjačom pH level System 3 VOL (1%): 1:2

Príklad: pre získanie 300 ml zmesi zmiešajte 100 ml farby a 200 ml Ph Level Systemu

SLUŽBA

DOBA PôSOBENIA

Tónovanie

vizuálna kontrola

Tón v tónu

15 - 25 min.

Obnova   farby

15 - 20 min.

Repigmentácia

10 min.

 

Zloženie farby:

Aqua [Water], Cetearyl alcohol, Ethanolamine, Ceteareth-25, Propylene glycol, Oleyl alcohol, Stearyl alcohol, Cocamidopropyl betaine, Stearic acid, Laureth-3, 1-Hydroxyethyl 3,5-diamino pyrazole sulfate, 1-Naphthol, Palmitic acid, Parfum [Fragrance], n,n-Bis(2-hydroxyethyl)-p-phenylenediamine sulfate, Tetrasodium EDTA, Sodium sulfite, Ascorbic acid, Sodium hydrosulfite, Myristic acid, Sodium carbonate, Sodium metabisulfite, Chlorella vulgaris/lupinus albus protein ferment, Hydrolyzed rice protein, Hydrolyzed hemp seed extract, Citric acid, Sodium benzoate

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: