Elektrická kefa na vlasy s automatickou ION technológiou navrhnutá pre dokonalý efekt vyfúkania suchých vlasov. Získajte profesionálny vzhľad v priebehu niekoľkých minút. Priemer keramicko turmalínového tela je 38 mm. Veľmi šetrný k vlasom. Nastavenie teploty v rozmedzí 130oC – 230oC. Prehľadné nastavenie vďaka LCD displeju. Funkcia samovypínania po jednej hodine nečinnosti. 3 metre dlhý otáčavý kábel. Na prevádzkovú teplotu sa zahreje za 30 - 45 sekúnd. Slovenský návod na použitie vrátane pokynov na údržbu.

Získajte profesionálny vzhľad v priebehu niekoľkých minút. Hot Styling Brush je navrhnutý pre dokonalý efekt vyfúkania suchých vlasov. Ľahká teplovzdušná kefa s ľahkým uchopením, vybavená iónovou technológiou na odstránenie krepatenia a zanecháva vlasy lesklé, hladké a zdravo vyzerajúce.

Použitie:

Ako na rovné vlasy?

Vezmite jeden prameň vlasov a pomaly naťahujte kefu vlasy, od korienkov ku končekom, ako to robievate pri kefovaní. Súčasne točte pomaly kefou okolo osi. Ak chcete formovať vlasy smerom von, točte kefou až keď sa priblížite ku končekom. Ak chcete formovať vlasy smerom dovnútra, dajte kefu pod prameň vlasov a ťahajte ju od korienkov ku končekom pri súčasnom pomalom otáčaní kefy. Keď dôjdete na koniec, podržte kefu niekoľko sekúnd v tejto polohe.

Ako na zvlnené vlasy?

Vezmite prameň vlasov preťahujte kefu vlasy od korienkov ku končekom. Keď dospejete ku končekom, natočte vlasy okolo kefy a natáčajte až ku korienkom. Držte kefu niekoľko sekúnd v tejto polohe. Opatrne odoberte kefu a natvarujte lokne prstami.

Ako na objem?

Aby krátke alebo stredne dlhé vlasy vyzerali objemnejšie, namotajte menší pramienok vlasov okolo kefy, ťahajte v obrátenom smere proti prirodzenému smerovaniu vlasov tak, aby sa korienky pozdvihli. Než budete pokračovať v stylingu, nechajte vlasy vychladnúť. Nakoniec nastriekajte trochu vlasového spreja, napríklad Berrywell Blow Dry Lotion, aby výsledný účes dlhšie vydržal.

Mohlo by vás zaujať aj