• Novinka

Taliansky profesionálny lak na vlasy navrhnutý pre akúkoľvek dĺžku vlasov a akýkoľvek účes. Zaručuje extra silnou fixáciu, ktorá vydrží po celý deň a je možné ju vrstviť pre ešte pevnejšie držanie. Vytvára ultra jemnú hmlu, ktorá okamžite zasychá. Zvyšky sa ľahko vyčesávajú kefou. Vhodný pre všetky typy vlasov pre ženy aj mužov.

Stupeň fixácie: 8/10

Hlavné zložky:

- Panthenol (provitamín B5)

- Slnečnicový olej

- Výťažok z manga

Použitie:

Pred použitím dôkladne pretrepte. Nastriekajte na suché vlasy zo vzdialenosti 20 cm na fixáciu účesu. Pre ešte silnejšiu fixáciu nastriekajte ešte viac laku.

Obsah: 500 ml

Zloženie:

ALCOHOL DENAT., METHYLAL, BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, PARFUM (FRAGNANCE), PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, HELIANTGHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL.

Upozornenie:
Nádoba je pod stálym tlakom. Chráňte pred priamym slnkom. Nevystavujte teplotám nad 50´C. Behom skladovania a používania chráňte pred otvoreným ohňom, zdrojom tepla a el. spotrebičmi v prevádzke. Vyprázdnenú nádobu neprepichujte ani nevhadzujte do ohňa. Nefajčite, nestriekajte do očí ani nevdychujte. Skladujte mimo dosah detí. Nestriekajte na poranenú a podráždenú pokožku.

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: