• AKCIE!
  • -10%
S modrým práškovým melírom Berrywell získate vysoko kvalitné odfarbovanie pre krásne a bezpečné blond odtiene s brilantným leskom. S anti-oranžovým efektom na použitie na tmavé vlasy s hĺbkou 5 a 6. Modrý prášok pre spoľahlivú neutralizáciu oranžových podtónov. stupeň zosvetlenia minimálne 7 tónov. Superjemný prášok šetrný k vlasom aj vlasovej pokožke.
Vlastnosti:
- anti-orange efekt
- zosvetlenie o 7 tónov
- brilantný lesk
- nemecká kvalita
- jemný a šetrný
Použitie:
Miešajte s vyvíjačom alebo peroxidom Berrywell v závislosti na požadovanom odfarbení a konzistencii a vytvorte homogénnu zmes. Odporúčaný pomer miešania je 1:1 až 1:2 s maximálne 9% peroxidom. Pri miešaní nepoužívajte kovovú misku ani iné kovové potreby. Pri kontakte s pokožkou hlavy užite maximálne 6% peroxid.
Aplikácia:
Aplikujte odfarbovač priamo po zmiešaní rovnomerne na suché, neumyté vlasy. Doba pôsobenia závisí od požadovaného výsledku zosvetlenia a nemala by presiahnuť 45 minút. Pre jemný číry proces bielenia odporúčame vyvíjače 1,9% alebo 3%. Neprekračujte prosím dobu pôsobenia a nevysušujte fénom.
Po dobe pôsobenia:
Po dobe pôsobenia vlasy dôkladne opláchnite a umyte šampónom Berrywell Color Protection Shampoo. Potom celé vlasy ošetrite kondicionérom Berrywell Color Protection alebo maskou Berrywell Color Protection.
Obsah: 1000 g
Varovanie:
Len na profesionálne použitie. Používajte ochranné rukavice. Nepoužívajte na obočie ani na riasy. Zabráňte kontaktu s pokožkou a očami. Pri kontakte s očami alebo pokožkou okamžite vypláchnite prúdom čistej vody a kontaktujte lekára. Skladujte mimo dosahu detí. Bezprostredne pred ani po melírovaní nevykonávajte trvalú onduláciu ani narovnávanie. Nepoužívajte na poranenú, alergickú ani podráždenú pokožku. Skladujte na chladnom suchom mieste. Obal vkladajte do odpadkového koša v prípade, že je prázdny bez žiadnych zvyškov. Prosíme dbajte na odporúčania na obaloch Berrywell vyvíjacích a oxidačných emulzií.
Zloženie:
SODIUM SILICATE, AMMONIUM PERSULFATE, POTASSIUM PERSULFATE, SODIUM METASILICATE, SODIUM STEARATE, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA UM, SODIUM LAURYL SULFATE, MAGNESIUM OXIDE, CYCLODEXTRIN, MAGNESIUM STEARATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, C.I. 77007

Mohlo by vás zaujať aj

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii: